Vítejte ve světě vnitřního klidu

Víčková jóga pro Anetku a pejska Fanynku :-)

30.04.2016 22:25

Je to neuvěřitelné, ale uplynul již rok od doby, kdy jsem uskutečnila benefiční lekce jógy.  Veškeré získané finanční prostředky z těchto lekcí, včetně vašich mimořádných finančních příspěvků, byly zaslány Tsering a její dceři do Nepálu, které přišly při silném zemětřesení o střechu nad hlavou.

Sama, když si dnes vzpomenu na obrovskou empatii vás všech, kteří jste se zúčastnili, ale i těch, kteří se zúčastnit z různých důvodů nemohli a přesto finanční příspěvky skládali na recepci jógového studia s předstihem, mám husí kůži a neskutečnou radost z toho, jací lidé mě obklopují.

Zpětná vazba od Tsering, plná krásných emocí a nesmírného vděku, celou akci umocnila a krásně završila. Tenkrát jsem si slíbila, že jedenkrát ročně, benefiční jógové lekce uskutečním a získané finanční prostředky budou zaslány vždy konkrétní osobě.

 

Letos jsem dostala tip na Anetku Kupcovou z Prahy. Po přečtení Anetčina příběhu bylo rozhodnuto ... Anetka je rozený bojovník! Navzdory špatným lékařským prognózám ihned po porodu zabojovala a bojuje nadále, takže se prognózy z převážné části nenaplnily, ale i přesto bude Anetku její hendikep provázet celý život.

V tuto chvíli je již pro Anetku vybrán asistenční a canisterapeutický pejsek Fanynka. Bohužel tito pejsci nejsou uznávaní jako kompenzační pomůcka a výchova a výcvik vyjde na Kč 230.000,-. Více informací na: https://www.kouzelnaprani.cz/products/anetka-z-prahy-5let-prani-asistencni-canisterapeuticky-pejsek/

 

Veškeré finanční prostředky, které z benefičních lekcí jógy shromáždím, budou odeslány jako mimořádný příspěvěk právě na asistenčního pejka Fanynku.

 

Benefiční jógové lekce proběhnou určitě v Kladně, Praze a pravděpodobně i na Velké Dobré.

Momentálně ladíme diáře a časové možnosti prostor ve kterých jógu uskutečnit.

Proč "víčková jóga" ? Protože krom finančních prostředků se i plastová víčka počítají ;-)

Takže prosím střádejte víčka a buďte v očekávání konkrétních termínů :-), benefiční jógové lekce proběhnou s největší pravděpodobností začátkem června a věřte, že se zúčastnit může opravdu každý .... i ti, co si s myšlenkou na jógu jen pohrávají a nebo se jí doposud báli přijít alespoň dotknout ...

Těším se moc, namasté.

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Jana Fabingerová - Jóga s Jankou Fábkou Kladno, Praha FACEBOOK:
Jóga s Jankou Fábkou

mobil: 733 111 773

Dosažené vzdělání

BMSA /Body and Mind Spirit Academy/

- Master Instruktor Powerjogy

- Instruktor Powerjogy

FISAF

- Jóga pro těhotné

- Cvičení po porodu

3D FITNESS ACADEMY

- TRX trenér

- TRX for yoga