Vítejte ve světě vnitřního klidu

Buďme bojovníci :-)

23.01.2015 20:28

Mytologie

Vírabhadra (bojovník), mytický bojovník, hrdina, válečník stvořený bohem Šivou z jeho vlasů, které si vytrhnul, když jeho žena byla zabita jedním z bohů. Stvořil bojovníka mírumilovného. Bojoval uvnitř, nikdy proti nikomu. 

Co skrývá bojovník 1, 2, 3?

Pozicí bojovníka vstupuje síla do každého, kdo ásanu zaujme. V dolní části je síla a v horní části a mysli volnost a pružnost, které se spolu kloubí. Uvědomte si podporu, která vychází z nohou, a její rozpínání směrem vzhůru – dává pružnost a volnost. Při výdrži dojdete k celkovému uvolnění napětí a psychických tlaků a obnovíte sílu těla i mysli. Bojovníci podporují odvahu a zdolávání překážek, otevírají srdce a nechávají energii proudit. Energie lásky – dechu (srdce) tak může plynout, kamkoliv bude chtít – bez omezení a volně. Pokud se díváte jasným směrem a neustupujete, když překážky přicházejí, objevíte hloubku pozice – i sebe sama. Vydržte v pozici déle a posilte svou odhodlanost „bojovat“ se svými špatnými vlastnostmi, se svými touhami, zlozvyky a objevíte v sobě sílu mírumilovného bojovníka.

Benefity

Posílení dolních končetin a zad, uvolnění kyčelních kloubů a třísel, rozvíjí rovnováhu a koncentraci, podporuje cirkulaci lymfy a krve v horní polovině trupu a harmonizuje kořenové a srdeční čakry.

Vyhledávání

Kontakt

Jana Fabingerová - Jóga s Jankou Fábkou Kladno, Praha FACEBOOK:
Jóga s Jankou Fábkou

mobil: 733 111 773

Dosažené vzdělání

BMSA /Body and Mind Spirit Academy/

- Master Instruktor Powerjogy

- Instruktor Powerjogy

FISAF

- Jóga pro těhotné

- Cvičení po porodu

3D FITNESS ACADEMY

- TRX trenér

- TRX for yoga